«Rīgas» hokejisti MHL čempionātā turpina cīnīties bez uzvarām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dinamoriga.eu

Latvijas komanda «Rīga» otrdien guva vārtus mazākumā, tomēr Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) turnīrā šosezon joprojām turpina cīnīties bez uzvarām.

Jaunās sezonas septītajā mačā rīdzinieki ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) izbraukumā piekāpās Maskavas «Kriļja sovetov» komandai.

Rezultātu 22.minūtē atklāja mājinieku hokejists Pāvels Borunovs, bet trīs minūtes pirms pamatlaika beigām Artjoms Pankēvičs no vārtu priekšas trieca ripu vārtu apakšējā stūrī, panākot izlīdzinājumu 1:1. Rīdzinieku prieki gan bija īsi un 63 sekundes vēlāk Maksims Petrovs izrāva uzvaru Maskavas komandai.

Zīmīgi, ka metienu attiecībā «Rīgas» komandas pārsvars bija 26:14.

Latvijas komanda vienus vārtus iemetusi četros no šīs sezonas septiņiem mačiem.

Trešdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet nedēļas nogalē «Rīga» divreiz uzņems Maskavas «Krasnaja armija» hokejistus pret kuriem jau pagājušajā nedēļā cieta divas neveiksmes.

«Rīgas» komanda šosezon ir vienīgā līgā, kas cīnās bez punktiem, kā arī vienīgā, kas joprojām nav pārsniegusi desmit gūto vārtu robežu, jo septiņās cīņās pretinieku vārtsargi pārspēti vien sešas reizes.

Tikmēr «Kriļja sovetov» ar deviņiem punktiem astoņās cīņās ir Rietumu konferences 11.pozīcijā.

«Rīgas» galvenais treneris šosezon ir Aleksandrs Ņiživijs, kurš iepriekš strādāja par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» galvenā trenera palīgu. Tagad viņš samainījies vietām ar «Rīgas» iepriekšējo vadītāju Ronaldu Ozoliņu, kurš kļuvis par Normunda Sējēja asistentu «Dinamo».

Gatavojoties jaunajai Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) sezonai, «Rīga» piedalījās pārbaudes turnīrā Čerepovecā, kur izcīnīja vienu uzvaru piecās spēlēs, bet kopējā vārtu attiecība šajā turnīrā Latvijas jaunajiem hokejistiem bija 6:26. Tikmēr vēl vienā pārbaudes cīņā savās mājās ar 2:0 tika uzveikta Sanktpēterburgas SKA-1946 komanda.

Savukārt augusta izskaņā «Rīga» piedalījās Pasaules kausa izcīņā jauniešu klubu komandām, kur piecās spēlēs izcīnīja divas uzvaras un noslēgumā ierindojās piektajā vietā.

«Rīga» pagājušās sezonas MHL regulārajā čempionātā Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņēma sesto vietu starp astoņām komandām, «play-off» turnīram nekvalificējoties.

Pirms tam piecas sezonas pēc kārtas «Rīgas» komanda spēja sasniegt izslēgšanas turnīru.

Jaunajā MHL sezonā līgā spēlē 31 komanda no Krievijas, Kazahstānas un Latvijas. Spēlējot vienīgi ar Rietumu konferences komandām, «Rīgas» hokejisti regulārajā čempionātā aizvadīs 56 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu