Māris Gavars savus septiņus bērnus cer atgriezt mājās, iesaistot policiju un tiesu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jau pagājušajā nedēļā Latvijas sabiedrību pāršalca bijušās modeles, septiņu bērnu māmiņas Unas Gavares un Māra Gavara attiecību izjukšana un sievietes aizbraukšana uz Tenerifi kopā ar pāra bērniem. Par aizbraukšanu Māris nebija informēts un nu tiesas ceļā cer atgriezt bērnus mājās.

Izdevumam «Kas Jauns» Māris atklāj, ka Una ne tikai aizvedusi bērnus no Latvijas bez viņa piekrišanas, bet to darījusi ar viltu, jo vīram apgalvojusi, ka dodas kopā ar bērniem pusdienot.

Vēlāk, kad izdevies sievu sazvanīt, Una informējusi vīru, ka kopā ar bērniem atrodas Spānijā un ka turpmākās sarunas par bērniem viņam būs jārisina ar viņas draugu, uzņēmēju Ainaru Gulbi.

Vīrietis mēģinājis komunicēt ar sievu par bērniem, bet Unas solījumi vairākkārt nav īstenoti, tāpēc Māris izlēmis iesaistīt policiju, jo uzskata, ka bērni viņam nozagti.

Tāpat septiņu bērnu tēvs ir drošs, ka izveidojusies situācija bērniem var būt psihiski traumējoša.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu