«Mis Peregrīnas nams brīnumbērniem» iedrošinās dīvaiņus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirms aktrises Evas Grīnas jaunās filmas «Mis Peregrīnas nams brīnumbērniem» («Miss Peregrine's Home For Peculiar Children») iznākšanas, aktrise intervijā britu telekanālam «Sky News» atklājusi filmas būtību. «Es domāju, ka ikviens reiz ir juties kā dīvainis, kas neiederas sabiedrībā. Domāju, ka par to arī stāsta filma, ka nav slikti būt dīvainam un nemaz nav ne vainas būt īpašam,» stāstīja Grīna.

Tima Bērtona režisētā filma balstās uz bērnu grāmatu autora Ransoma Rigsa bestsellera un stāstīs par zēnu vārdā Džeikobs, kurš pēc vectēva nāves dodas meklēt nosaukumā minēto namu, kura iemītniekiem piemīt īpaši talanti.

Runājot par Bērtonu, Grīna viņu raksturoja kā cilvēku, kurš vislabāk slavē sabiedrības izstumtos un pievērš viņiem īpašu uzmanību.

«Man bija patiess prieks sadarboties ar Timu Bērtonu. Bērnībā viņš bija mans elks. Es joprojām katru dienu sev iekniebju, domājot: «Ārprāts, es tiešām sadarbojos ar tik lielisku filmu veidotāju.»,» piebilda aktrise.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu