Šovu zvaigzne Kima Kardašjana vēlas kļūt par juristi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Tie, kas seko līdzi Kardašjanu ģimenes gaitām, zina, ka Kima Kardašjana nevar lepoties ar augstāko izglītību vien mācīšanos Losandželosas katoļu skolā, kura domāta tikai meitenēm. Atestāta trūkums nekādā veidā nav traucējis trīsdesmit piecus gadus vecajai sievietei palikt populārai un nopelnīt naudu. Nu Kardašjana izlēmusi atgriezties skolas solā!

Vēl pirms pāris nedēļām Kima Kardašjana strīdējās ar vīru, reperi Kanji Vestu par viņu trīs gadus vecās meitas Nortas izglītību. Kanje vēlas, lai meitene iet gan bērnudārzā, gan vēlāk iegūst labu izglītību, bet Kima neuzskata, ka meitai būtu jāapmeklē šāda tipa iestādes.

Nu Kima paziņojusi, ka pati vēlas iestāties juridiskajā fakultātē, jo viņai patīk skatīties dažādus seriālus par izmeklēšanu.

Zvaigzne vēlētos kļūt par juristi un dzīvot vienkāršu dzīvi, gluži kā viņas tēvs, kas bija ļoti pieprasīts jurists, un bērnībā Kima ar aizrautību sekoja līdzi tēva darbam.

Lai sāktu mācības, Kimai būs jāpabeidz skola un koledža, izrādās, no visiem sešiem Krisas Dženeres bērniem tikai Kortnija Kardašjana ir pabeigusi koledžu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu