Jaunos ģitāristus aicina pieteikties konkursā «Guitarday 2016»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Ģitāristi līdz 30 gadu vecumam var pieteikties konkursam «Guitarday 2016», kuru jau astoto reizi rīko mūzikas instrumentu veikals «Sound Factory» sadarbībā ar kompāniju «Yamaha», informēja Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Koncertdaļas vadītāja Jana Lāce.

Konkursa dalībnieki cīnīsies par vērtīgām balvām. Pirmās vietas ieguvējs dāvanā saņems dāvanu karti no «Yamaha» 600 eiro vērtībā, otrās vietas ieguvējs - dāvanu karti no «Yamaha» 400 eiro vērtībā, bet trešās vietas ieguvējs - dāvanu karti no «Sound Factory» 200 eiro vērtībā. «Facebook» balsojuma līderis iegūs savā īpašumā «Audio-Technica» austiņas.

Lai piedalītos konkursā, ģitāristiem, kuri nepārsniedz 30 gadu vecumu, jāieraksta pašsacerēts skaņdarbs MP3 formātā. Ieraksts jānosūta uz e-pasta adresi «guitarday@soundfactory.lv» līdz 11. oktobra plkst.23.59, norādot arī savu vārdu, uzvārdu, vecumu, skaņdarba nosaukumu, mūzikas stilu, grupu, kurā spēlē, ja tāda ir, kā arī pievienojot savu fotogrāfiju.

Pēc pieteikumu saņemšanas 14. oktobrī mājaslapā «www.guitarday.lv» tiks paziņoti pirmās kārtas uzvarētāji - desmit pretendenti, kuri uzstāsies konkursa fināla koncertā 20.oktobrī Liepājā, klubā «Fontaine Palace». Finālā katram dalībniekam būs jāspēlē viens savs skaņdarbs un viena kaverversija. Dalībnieki drīkst uzstāties ar grupu, solo programmu vai spēlēt ar ieraksta pavadījumu.

guitarday.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu