Koncertzālē «Cēsis» sāksies projekta «Kino gardēžu klubs» otrā sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 5. oktobra koncertzāle «Cēsis» sadarbībā ar kinoprojektu «Spektrs» sāks otro sezonu projektam «Kino gardēžu klubs», informē koncertzāles mārketinga un komunikācijas vadītāja Egija Saļņikova. Kluba apmeklētājiem ir iespēja noskatīties izmeklētas, starptautiskos festivālos atzītas filmas un pirms tām dzirdēt kino ekspertu pārdomas.

«Aizvadīts pirmais koncertzāles «Cēsis» «Kino gardēžu kluba» cēliens, kas sākās šī gada februārī un ilga līdz maijam. Redzam, ka tajā piedāvātā, izmeklētā kino programma atradusi ceļu uz skatītāju sirdīm un izveidojies jau pastāvīgs apmeklētāju loks. Tādēļ vēlamies iesākto turpināt, un arī jaunajā sezonā īsti gardēži pie mums varēs noskatīties izcilus pasaules kino paraugus, kas guvuši starptautisku kinofestivālu un kritiķu atzinību, bet nav iekļauti ikdienas kino repertuārā,» stāstījis koncertzāles «Cēsis» kino projektu vadītājs Kārlis Freimanis.

«Kino gardēžu kluba» seansi koncertzālē «Cēsis» notiks katru otro trešdienu plkst. 19, un tajos demonstrētās filmas būs skatāmas katra vienu reizi. Īsu ieskatu par izvēlētajām filmām pirms seansiem piedāvās kinoprojekta «Spektrs» pārstāvji.

Oktobrī «Kino gardēžu klubs» piedāvās divas filmas. Jauno sezonu klubs sāks ar spāņu mūsdienu klasiķa Pedro Almodovara jaunāko filmu «Huljeta» («Julieta» (Spānija, 2016)). Pats Almodovars apgalvojis, ka ar šo filmu atgriežas pie savām saknēm, bet Latvijas kinokritikas grands Daira Āboliņa apgalvo, ka tikai žūrijas kļūdas dēļ filma neieguva galveno balvu šī gada Kannu kinofestivālā.

Kā nākamā 19. oktobrī tiks piedāvāta filma «Gausie rietumi» («Slow West» (Jaunzēlande/Lielbritānija, 2015)), kas ieguvusi balvu «Sundance» filmu festivālā. Galvenajā lomā redzams Maikls Fasbenders. Ja Vess Andersons un Kventins Tarantino kopā uzņemtu filmu, tad šis varētu būt viņu sadarbības rezultāts - ekscentrisks vesterns, ko vienādās daļās veido romantika, piedzīvojumi, apšaudes un melnais humors.

Informāciju par turpmākajiem koncertzāles «Cēsis» «Kino gardēžu kluba» seansiem iespējams atrast mājaslapas «www.cesukoncertzale.lv» sadaļā «Kino».

Biļetes uz «Kino gardēžu kluba» seansiem nopērkamas koncertzāles «Cēsis» kasē un «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā. Seansa laikā būs iespēja baudīt vīnu un atspirdzinošus dzērienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu