Tapusi jauna Aigara Graubas dziesmas «Tukšums» versija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

80. gadu vidū pie I.Baušķenieka ieskaņotā Aigara Graubas dziesma «Tukšums» ieguvusi jaunu elpu. To jaunās skaņās ieskaņojis projekts «Cilvēks», kurā darbojas Lotars Lodziņš, Jānis Kalve un vokālists Pēteris Upelnieks, kurš arī iedziedājis jauno versiju.

Lotars Lodziņš stāsta: «Bijām jau ierakstījuši un samiksējuši dziesmu, kad vispār uzdrošinājāmies ar «Jumpravas» menedžmenta starpniecību uzmeklēt Aigaru Graubu un nodot fonogrammu vērtējumam. Lai gan režisors pašlaik ir ļoti aizņemts ar darbu pie jaunās mākslas filmas «Nameja gredzens», viņš tomēr atrada laiku mums atbildēt. Par ko ļoti priecājāmies, jo autoram patika mūsu dziesmas versija un saņēmām svētību jebkādai tālākai darbībai.»

Dziesmai «Tukšums» tapusi arī video versija, ko režisējis Latvijā zināmais fotogrāfs Māris Ločmelis. Par dziesmai piešķirto vizuālo skatījumu Māris skaidro: «Mūsdienās cilvēki ir aktīvi, mūždien skrienoši un cenšas būt apritē, bet kādā brīdī nākas atskārst, ka dvēselē iezadzies tukšums.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu