Krāšņi sācies šovs «Izklausies redzēts»; uzvar Dināra Rudāne

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

25. septembra vakarā sākās pašmāju TV šova «Izklausies redzēts» trešā sezona. Turpmāko deviņu nedēļu garumā dažādu pasaules slavenību ādā iejutīsies pašmāju slavenības.

Astoņas Latvijā plaši pazīstamas personības 25. septembra raidījumā iejutās pasaulē un Latvijā zināmu mūziķu tēlos.

Uz šova skatuves kāpa Kristīna Agilera (Ieva Sutugova), Viktors Lapčenoks (Emīls Kivlenieks), Lorīna (Jana Kay), grupas «Depeche Mode» solists Deivs Gāns (Normunds Pauniņš), slavenā franču aktrise Maivena Lebesko (Maiwenn Le Besco) no filmas «Piektais elements» (Dināra Rudāne), apvienība – rokgrupa «Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra» (Dzintars Čīča), Eimija Anna Dafija (Rūta Dūduma) un grupas «HIM» solists Ville Valo (Mārtiņš Ruskis).

Lai arī visas pašmāju slavenību uzstāšanās bija gana iespaidīgas, pēc žūrijas un dalībnieku kopvērtējuma par uzvarētāju tika atzīta Dināra Rudāne, kura izcēlās īpaši ar savu zilo tēlu.

«Manuprāt, tu izpildīji fināla cienīgu priekšnesumu, es nezinu, ko tu darīsi tālāk,» par Dināru sacīja žūrijas pārstāvis Jānis Šipkēvics. «Tas, ko tu izpildīji šajā šovā un žanrā ir viens no augstākajiem sasniegumiem!»

Šoreiz žūrijas sastāvā bija Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, «Es mīlu tevi, Latvija!» komandas kapteine Jana Duļevska, dziedātājs Ralfs Eilands, kā arī šova otrās sezonas uzvarētājs Kristaps Rasims.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu