Dženija Meja dosies akustiskajā koncertturnejā «Sajūtu mistērija»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Dženija Meja (Jenny May) ar koncertu 1. oktobrī Liepājas Latviešu biedrības namā atklās savu akustisko koncertturneju «Sajūtu mistērija», kas oktobrī un novembrī norisināsies daudzviet Latvijā, informēja dziedātājas menedžmenta pārstāve Inese Vīksnāne.

Uz rudeni dziedātāja sagatavojusi koncertprogrammu no mierīgas līdz ekspresīvai sajūtu gammai. No tautasdziesmas līdz pat rokmūzikai, izpildot Latvijas «zelta dziesmas», kā arī labākās kompozīcijas no sava repertuāra.

Meja atklāja, ka koncertturneja tiek rīkota rudenī, jo

rudens viņai ir tas periods, kad dvēsele visskaļāk runā.

«Ir vērts ieklausīties sevī, un man ir ko teikt citiem. Ir tāda sajūta, ka tieši pašlaik man to vajag, ka man ir ko dot citiem,» pauda dziedātāja.

Gaidāmie koncerti no ierastajiem Mejas pasākumiem atšķirsies ar to, ka būs nedaudz pieklusinātāki, bet dvēseliski ekspresīvāki.

Repertuārā būs iekļautas tādas dziesmas kā «Tikai tā», «Nāk nakts», «Lūgums», «Cielaviņa», «Piena ceļš», «Alvas zaldātiņi» un daudzas citas zināmas kompozīcijas. Tāpat tiks izpildītas skaistākās popdziesmas no Dženijas Mejas pašas repertuāra, piemēram, «Es gribu vēl mīlēt», «Dzīres» un «Kailums».

Dziesmas koncertos izskanēs klavieru, perkusiju un akustiskās ģitāras pavadījumā.

Koncerttūres «Sajūtu mistērija» laikā kopumā paredzēti 19 koncerti.

Biļetes uz gaidāmajiem koncertiem iepriekšpārdošanā var iegādāties «Biļešu paradīzē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu