Izrādās, ka Pļavniekos, kur pieķēra 48 automašīnas, vispār nav normāla ceļa!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Pļavnieku iedzīvotājs Agris ir neapmierināts, ka Rīgas pašvaldības policija šonedēļ fiksēja 48 automašīnas, kas bija novietotas pļavā. Viņš norāda, ka šajā vietā ir ļoti dārgas maksas stāvvietas un blakus esošais ceļš ir ļoti sliktā stāvoklī. Savukārt Rīgas domē akcentēja, ka ceļa seguma stāvoklis neattaisno noteikumu pārkāpšanu.

TVNET lasītājs Agris rakstīja: «Trešdien Jūs publicējāt rakstu par to, ka Rembates/Salnas ielā Pļavniekos iedzīvotāji liek mašīnas pļavā. Mani kā Salnas ielas iedzīvotāju šis raksts aizvainoja.

Rakstā norādāt, ka iedzīvotāji nevēlas maksāt par stāvvietu, bet nav jau brīvu stāvvietu, par ko maksāt,

(zem mājas ir stāvvietas, kuru cena ir no 6 000 līdz 12 000 eiro, man šķiet neadekvāta cena).

Foto: TVNET lasītājs

Bet runa nav par šo, runa ir par to, ka pašvaldības policisti sabildēja 48 automašīnas, jo bija novietotas pļavā. Es Jums apgalvoju, ka Rembates iela nav citādi izbraucama kā tikai pa pļavu.

Pirms pašvaldība liek sodus, lai tā sataisa normālu, vismaz izbraucamu ceļu.

Nosūtu Jums foto, kā trešdien viens no mājas iedzīvotājiem uz Rembates ielas pārsita mašīnai karteri, un pasakiet, ja, braucot pa «ceļu», jālauž mašīnas, kā lai nebrauc pa pļavu...»

Foto: TVNET lasītājs

Savukārt Rīgas domē TVNET pauda nožēlu, ka pilsētā vēl ir daudz līdzīgu vietu un tās tiek savestas kārtībā pakāpeniski.

Tuvākajā nākotnē pašvaldība neplāno Rembates ielas remontu.

Ceļa seguma stāvoklis neattaisno noteikumu pārkāpšanu, šajā gadījumā zaļās zonas izbraukāšanu vai automašīnu novietošanu tam neparedzētā vietā.

Bet Rīgas pašvaldības policijas galvenais sabiedrisko attiecību speciālists Toms Sadovskis TVNET norādīja, ka šajā gadījumā pārkāpumi konstatēti automašīnām, kuras atrodas nevis uz ceļa, bet gan blakus esošajā pļavā.

Ikvienam auto īpašniekam ir jāņem vērā, ka automašīnas iegāde ne tikai dod tiesības, bet arī uzliek pienākumus.

Viens no šiem pienākumiem ir novietot automašīnu vietā, kur tas ir atļauts.

TVNET jau ziņoja, ka šonedēļ Pļavniekos, Salnas un Rembates ielā, teju 50 autovadītāji saņēmuši administratīvā pārkāpuma protokolus par to, ka novietojuši savas automašīnas zālājā.

Otrdien īsi pēc plkst.21 Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Rembates un Salnas ielu krustojumu. Zvanītājs stāstīja, ka šajā vietā iepretim divām nesen uzceltām daudzdzīvokļu ēkām virkne automašīnu novietotas zālājā. Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi konstatēja, ka zvanītāja teiktais atbilst patiesībai –

notikuma vietā zālājā bija novietotas 48 automašīnas.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu