«Rīgas» hokejisti turpina MHL cīnīties bez uzvarām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas komanda «Rīga» sestdien piedzīvoja jau kārtējo zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) ietvaros, viesos ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) kapitulējot Maskavas «Krasnaja armija» hokejistiem.

Līdz ar to sezonas sestajā mačā rīdzinieki piedzīvoja sesto neveiksmi, katrā no trešdaļām ielaižot pa vienai ripai.

Rīdziniekiem pašlaik palīdz arī Franks Razgals, kurš šosezon nospēlējis piecus mačus Kontinentālajā hokeja līgā, tomēr tas nepalīdz pārtraukt neveiksmju sēriju.

«Rīga» jauno MHL sezonu sāka ar diviem zaudējumiem 0:1 un 1:5 savā laukumā Maskavas «Spartak» hokejistiem, bet pēc tam ar 1:4 un 2:6 piekāpās Čehovas «Ruskije vitjazi» komandai.

Savukārt piektdien rīdzinieki ar 1:5 zaudēja «Krasnaja armija» vienībai. «Rīga» ir vienīgā komanda turnīrā, kas šosezon nav guvusi punktus.

Nākamnedēļ Rīgas komanda viesosies pie Maskavas «Kriļja sovetov» komandas, bet oktobra sākumā tiksies ar «Krasnaja armija» vienību jau savā laukumā.

«Rīgas» galvenais treneris šosezon ir Aleksandrs Ņiživijs, kurš iepriekš strādāja par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» galvenā trenera palīgu. Tagad viņš samainījies vietām ar «Rīgas» iepriekšējo vadītāju Ronaldu Ozoliņu, kurš kļuvis par Normunda Sējēja asistentu «Dinamo».

Gatavojoties jaunajai Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) sezonai, «Rīga» piedalījās pārbaudes turnīrā Čerepovecā, kur izcīnīja vienu uzvaru piecās spēlēs, bet kopējā vārtu attiecība šajā turnīrā Latvijas jaunajiem hokejistiem bija 6:26. Tikmēr vēl vienā pārbaudes cīņā savās mājās ar 2:0 tika uzveikta Sanktpēterburgas SKA-1946 komanda.

Savukārt augusta izskaņā «Rīga» piedalījās Pasaules kausa izcīņā jauniešu klubu komandām, kur piecās spēlēs izcīnīja divas uzvaras un noslēgumā ierindojās piektajā vietā.

«Rīga» pagājušās sezonas MHL regulārajā čempionātā Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā ieņēma sesto vietu starp astoņām komandām, «play-off» turnīram nekvalificējoties.

Pirms tam piecas sezonas pēc kārtas «Rīgas» komanda spēja sasniegt izslēgšanas turnīru.

Jaunajā MHL sezonā līgā spēlē 31 komanda no Krievijas, Kazahstānas un Latvijas. Visas komandas ir sadalītas divās konferencēs - Austrumu un Rietumu, kas iedalītas četrās divīzijās. Regulārajā čempionātā katra komanda spēlēs tikai ar savas konferences komandām, kopā aizvadot 56 spēles (28 savā laukumā un 28 izbraukumā).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu