Somu žurnālists: Krievijas izlasei viegla pastaiga nebūs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Somijas žurnālists Risto Pakirainens uzskata, ka Krievijas hokeja izlasei Pasaules kausa (PK) mačā nebūs viegli uzvarēt Somijas valstsvienību.

Somijas izlase savā apakšgrupā piedzīvojusi jau divas neveiksmes, zaudējot cerības iekļūt pusfinālā. Tikmēr Krievijas hokejistiem obligāti šovakar jāgūst uzvara pret Krieviju.

«Es domāju, ka Somija šovakar uz ledus kāps nopietni sagatavojusies. Protams, ka viņiem sēž iekšā rūgtums. Somijas spēks - disciplīna. Jebkurā gadījumā Krievijas hokejistiem šī nebūs viegla pastaiga,» skaidroja somu žurnālists.

«Man liekas, ka Krievijas līderi zaudē savaldīšanos, ja nespēj gūt vārtus jau pirmajās minūtēs. Viņi sāk nervozēt un katrs sāka spēlēt pats par sevi,» piebilda Pakirainens.

Pēdējos savstarpējos mačos Somijas izlase vienmēr guvusi panākumu pret Krieviju. Sāpīgākā neveiksme Krievijai bija Soču olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu