Atklāta foto izstāde, kurā redzamas piecpadsmit iedvesmojošas dāmas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Atzīmējot tirdzniecības centra Spice 15. dzimšanas dienu, 21. septembrī svinīgā gaisotnē atklāta nebijusi izstāde Beauty is Ageless, kurā fotogrāfijās atspoguļotas 15 iedvesmojošas dāmas, bet īsā audioierakstā dzirdamas viņu dzīves atziņas.

Projektā iesaistījās 15 sabiedrībā zināmas sievietes, kuras spēj iedvesmot ar savu sievišķību un eleganci jebkurā vecumā. Dāmas piedalījās fotosesijās un kopā ar modes žurnālisti Unu Ulmi meklēja atbildes uz jautājumiem par skaistumu, gadiem, spēka avotiem un dzīves jēgu.

«Vizuālās un audio pieejas apvienošana ļauj daudz dziļāk ielūkoties šo sieviešu būtībā, atspoguļojot kā viņu ārējo skaistumu, tā iekšējo dziļumu. Mēs runājām par tēmām, ar kurām sievietes mēdz saskarties sarežģītos dzīves posmos, un nonācām pie vērtīgām atziņām, kas lauž priekšstatus par stereotipiskiem skaistuma etaloniem. Es ļoti ceru, ka šis projekts iedvesmos, stiprinās un pozitīvi uzlādēs daudzas mūsu sievietes,» atzīmē projekta idejas autore Una Ulme.

Projektā piedalās modes dizainere Natālija Jansone, kosmētiķe Baiba Jevdokimova, dejotāja un deju pasniedzēja Vija Vētra, daudzbērnu māmiņa Una Gavare, pasniedzēja Lelde Vikmane, stiliste Žanna Dubska, dietoloģe Lolita Neimane, uzņēmēja Kristīne Līpiņa, uzņēmēja Iveta Lāce, mākslas mīļotāja Agita Putāne, jogas pasniedzēja Ineta Ķirse, aktrise un režisore Ināra Slucka, uzņēmēja Ilze Freimane un baleta pasniedzēja Zita Errs.

Izstādes atklāšana noritēja svinīgā un pacilājošā gaisotnē, aktiera Jura Žagara vadībā.

Foto projekta dalībnieces saņēma ziedus, prezentēja savas fotogrāfijas un pasākuma neoficiālajā daļā dzirdēja milzum daudz komplimentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu