Viesi ierodas uz kinofestivāla «Baltijas pērle» grandiozo atklāšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Kinofestivāls «Baltijas pērle» norisinās no 21. līdz 26.septembrim un pulcē kino mīļus, kuriem ir iespēja doties un noskatīties labākās Eiropā uzņemtās filmas, kā arī pārrunāt filmas ar tādiem pašiem kino pazinējiem. «Baltijas pērles» programmā ir daudzas filmas, kuras ar ovācijām uzņemtas citos Eiropas kinofestivālos.

Jau atklāšanas vakarā viesi aumaļām steidzās uz kinoteātri «Splendid palace», lai nenokavētu ne mazumiņu no izlolotā pasākuma un pavadītu laiku kopā ar tādiem pašiem kinomāniem kā viņi.

Ikgadējais kino festivāls savā veidā iezīmē arī pirmās rudens modes tendences; apskati galerijā viesu apģērbu un izsaki savas domas par rudens tendencēm!

Viesu vidū bija uzņēmēji, deputāti, aktieri, režisori un kino blogeri, kā jau piedienas, apmeklējot atklāšanas ceremoniju un izrādot cieņu kino kā tādam, viesi ieradās, eleganti tērpušies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu