«Otra puse» un A. Stafecka dosies akustiskajā koncertturnejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu popmūzikas grupa «Otra puse» un tās solists Normunds Pauniņš duetā ar dziedātāju Antru Stafecku 7. oktobrī Babītes novada pašvaldības kultūrizglītības centrā prezentēs koncertprogrammu «Es Tev», piedāvājot klausītāju vērtējumam grupas visu laiku labākās dziesmas akustiskā skanējumā, informē grupas pārstāvji.

Paredzēts, ka kopumā mākslinieki viesosies 12 Latvijas pilsētās, tostarp Lielvārdē, Viļānos, Ikšķilē, Talsos, Dobelē, Brocēnos, kā arī Aizkrauklē.

Koncertā skanēs «Otras puses» populārākie hiti «Vēstules», «Ieskaties», «Nakts vai rīts», «Dievs dod», «Pēc lietus», kā arī hiti «Uzzīmē mani», «Kopā» un «Es tev», kas tiks izpildīti duetā ar Antru Stafecku.

Pēc pavasarī izdotā jaunākā projekta «Otra Puse remiksi 1996 – 2016» šobrīd grupa ir izslāpusi pēc akustiskāka skanējuma, tāpēc šīs programmas koncerts tiek gatavots īpaši klavieru pavadījumam, akustiskajai ģitārai, perkusijām un Normunda Pauniņa samtainās balss tembram, kā arī duetiem ar Antru Stafecku.

Turnejas atklāšanas koncerta Babītes novada pašvaldības kultūrizglītības centrā sākums plkst.19.

Biļetes iespējams iegādāties internetā www.bilesuparadize.lv, Biļešuparadīzes kasēs, kā arī kultūras nama kasē Piņķos, Jūrmalas ielā 14A.

Koncerti norisināsies: 07/10 Babītē, 21/10 Lielvārdē, 22/10 Viļānos, 29/10 Ikšķilē, o4/11 Talsos, 05/11 Dobelē, 11/11 Brocēnos, 12/11 Aizkrauklē, 22/11 Tukumā, 24/11 Aucē, 25/11 Liepājā un 02/12 Cēsīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu