Aktrise Dženifera Anistone uz pusgadu atvadījusies no vīra

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris un scenārists Džastins Terū ir aktrises Dženiferas Anistones vīrs, kurš nu uz pusgadu dodas uz citu kontinentu, lai turpinātu filmēties seriālā. Tā kā Anistone paliek Amerikā, bet Terū dodas uz Austrāliju, pāris būs šķirti pusgadu.

Aktierim netika jautāts, vai viņš vēlas doties uz Austrāliju, producenti tā izlēma, un aktierim bija to iegribai jāpakļaujas.

Anistone nav mierā ar šādu faktu, jo viņa jau Džastina dēļ pārcēlās uz Ņujorku, kaut gan nekad nav bijusi sajūsmā par šo pilsētu, un nu vīrs viņai paziņo, ka pusgadu nebūs sasniedzams.

Dženifera uzskata, ka vīram jāatsakās no lomas seriālā un jādomā par kino lomām vai, vēl labāk, jāturpina rakstīt scenāriji un jāpavada viņa uz tās filmēšanas vietām.

Terū kategoriski atteicies aiziet no seriāla, un klīst baumas, ka viņš parakstījis kontraktu par filmēšanos septiņās sezonās.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu