Pret Džimu Keriju ierosina lietu par bijušās partneres nāvi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirmdien pret kanādiešu aktieri Džimu Keriju ierosināta lieta par recepšu medikamentu pirkšanu ar izdomātu vārdu savai bijušajai partnerei Ketrionai Vaitai, kura pērn nomira no opioīdu pārdozēšanas.

Lietu Losandželosas Augstākajā tiesā ierosinājis Vaitas vīrs Marks Bērtons, no kura viņa bija atsvešinājusies. Vīrietis apgalvo, ka Kerijs «izmantoja savu bagātību un slavenības statusu», lai iegūtu medikamentus ar izdomātu vārdu Arturs Kings, bet pēc Vaitas nāves esot mēģinājis slēpt savas darbības.

Kerija advokāts Mārtijs Singers pirmdien noraidīja pret komiķi vērstās apsūdzības, nosaucot to par izspiešanas mēģinājumu.

Singers norāda, ka Vaita esot «nozagusi» Kerija recepšu medikamentus, taču viņš tos neesot devis savai partnerei.

«Dažreiz dzīvē pienāk tādi brīži, kad jāpieceļas un jāaizstāv savs gods no ļaunuma šajā pasaulē,» teikts slavenību tenku portālā TMZ publicētā Kerija paziņojumā. «Es necietīšu šo bezsirdīgo mēģinājumu izmantot mani vai sievieti, kuru mīlēju.»

Kerija un Vaitas attiecības aizsākās 2012.gadā. Kopš tā laika viņi vairākkārt šķīrās un pēc tam atkal salaba.

Bērtons apgalvo, ka Kerijam, kurš attiecībās bijis ļoti kontrolējošs, esot bijusi pieeja novērošanas kamerām mājā Losandželosā, kurā sieviete bieži uzturējās. Aktieris un viņa asistents esot zinājuši, ka 30 gadus vecā sieviete pagājušā gada septembrī, kad viņa nomira, vairāk nekā dienu nebija izgājusi no mājas, taču neko nedarīja.

Koronera biroja ziņojumā teikts, ka Vaita izdarīja pašnāvību ar nāvīgu medikamentu kokteili. Bērtons apgalvo, ka uz trim Vaitas nāves vietā atrastiem zāļu iepakojumiem esot bijis rakstīts segvārds Arturs Kings.

Bērtons apgalvo, ka Kerijs esot mēģinājis slēpt pēdas, jau pēc sievietes nāves nosūtot viņai īsziņu, kurā jautā par recepšu medikamentu atrašanās vietu.

Bērtons arī nopēla Kerija «šarādi» pēc Vaitas nāves, kad viņš neesot izpildījis solījumu segt bēru izdevumus. Viņš no Kerija pieprasa kompensāciju, kuras apmēru nav nosaucis, kā arī bēru un juridisko izdevumu atlīdzināšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu