Ierīce pokemonu medībām nokļūst pie pircējiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Ir pagājuši vairāk nekā divi mēneši kopš klajā nāca spēle «Pokemonu medības». Piektdien viens no spēles veidotājiem laida klajā ierīci, kas ļaus cilvēkiem pilnvērtīgāk izbaudīt paplašinātās realitātes spēlīti, neskatoties viedtālruņa ekrānā.

«Pokemon Go Plus» ir papildierīce spēlei «Pokemonu medības», tā ir aptuveni rokas pulksteņa lielumā un to var lietot kā aproci. Spēle prasa, lai spēlētājs nepārtraukti vērotu sava viedtālruņa ekrānu, bet ar šīs ierīces palīdzību spēlētājs var izbaudīt spēli, nepārtraukti nepārbaudot savu viedtālruni.

«Pokemonu mednieku» veidotāji bija uzņēmums «Niantic», kas atrodas Sanfrancisko, «Nintendo» Tokijā un «The Pokemon Company». Šo ierīci izveidoja tieši «Nintendo» un «The Pokemon Company». «Niantic» apgalvo, ka «Pokemonu medības» kura pirmo reizi klajā nāca 6. jūlijā Austrālijā un Jaunzēlandē, ir tikusi lejuplādēta vairāk nekā 800 miljonus reižu.

«Pokemon Go Plus», ko var savienot ar viedtālruni caur Bluetooth, ar LED gaismas un vibrācijas palīdzību paziņo spēlētājam par spēlē notiekošo. Piemēram, tas paziņo, kad pokemons ir pietiekoši tuvu, lai viņu noķertu, vai arī netālu atrodas «Pokestop» - vieta, kur var atjaunot spēles iekšējos resursus. Kad esi pietiekoši tuvu pokemonam, atliek vien piespiest pogu uz ierīces, lai izmestu pokebumbu un noķertu to.

Šo ierīci var savienot arī ar Apple iPhone kas strādā ar iOS 8 un 9 operētājsistēmām, kā arī ar Android ierīču versijām no 4.4 līdz 6.0.

Japānā ikdienas izlaisto «Pokemon Go Plus» ierīču kvota gan veikalos, gan internetā tika izsmelta jau piektdienas rītā. Piektdien šo ierīci klajā laidīs arī Lielbritānijā un ASV. Lai gan «Pokemonu medības» var lejupielādēt jebkurā ierīcē par brīvu, šī papildierīce maksā 35 dolārus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu