Merilins Mensons atklāj detaļas par jauno albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu rokmūziķis Merilins Mensons (Marilyn Manson) atklājis detaļas par topošo albumu «SAY10», kura izdošana iecerēta 2017. gada februārī.

«Tas nemaz nebūs līdzīgs iepriekšējam albumam «The Pale Emperor» («Bālais imperators»),» viņš stāsta intervijā izvedumam «Rolling Stone». «Cilvēki, kas jau dzirdējuši fragmentus, saka, ka mūzika viņiem atgādina «Antichrist Superstar» un «Mechanical Animals», taču ar jauniem akcentiem.»

Foto: Publicitātes foto

«Tas ir diezgan varmācīgs savā būtībā. Ne pārāk emocionāls. Man pašam sagādāja lielu prieku šā albuma ieraksts. Nevaru vien sagaidīt, kad cilvēki to dzirdēs. Domāju, ka klausītāji būs diezgan pārsteigti,» viņš piebilda.

Atgādinām, ka Rīgā Merilins Mensons uzstājās 2009. gada 15. novembrī.

Merilins Mensons savu grupu nodibināja 1989. gadā. Grupa divas reizes tikusi nominēta prestižajai «Grammy» balvai, ieguvusi daudzus respektablo izdevumu «Billboard» un «NME» apbalvojumus un mūzikas kanāla «MTV» balvas. Mūziķis savas karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 44 miljonus albumu kopiju. Ieraksti ASV, Austrālijā un Kanādā saņēmuši zelta un platīna statusu.

Merilina Mensona dziesmas ir tikpat šokējošas kā viņa vizuālais tēls, un tās atstājušas paliekošu iespaidu rokmūzikas vēsturē. Mūziķa lielāko hitu vidū ir «The Beautiful People», «The Dope Show», «Rock Is Dead», «Disposable Teens», «The Fight Song», «Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)» u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu