Makartnijs un Stārs satiekas dokumentālās filmas pirmizrādē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ceturtdien «eksbītli» Pols Makartnijs un Ringo Stārs satikušies dokumentālās filmas «The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years» (««The Beatles»: Astoņas dienas nedēļā - koncertēšanas gadi») pirmizrādē. 74 gadus vecais Makartnijs un 76 gadus vecais Stārs, kuri ir vienīgie izdzīvojušie «The Beatles» dalībnieki, pasākumā kopā pozēja fotogrāfiem.

Uz filmas pirmizrādi bija ieradušās tādas mūzikas zvaigznes kā Madonna, Ēriks Kleptons, Laiems Galahers un Bobs Geldofs.

«Oskarotā» režisora Rona Hovarda kinolentē attēlota «The Beatles» pasaules koncertturneja 60. gados. Tajā iekļauti kadri no agrīnas uzstāšanās «Cavern Club» naktsklubā Liverpūlē, kur meklējami grupas aizsākumi, līdz pat plaši apmeklētajiem koncertiem ar sajūsmā kliedzošiem faniem no visas pasaules.

«Arī mums tā būs pirmā reize, kad redzēsim filmu,»

pirmizrādē sanākušajiem cilvēkiem atzina Stārs.

«Mēs bijām četri draugi lieliskā, nelielā grupā, kuri turpināja spēlēt, līdz notika visas šīs lietas,» sacīja Makartnijs.

Hovards teica, ka filmas tapšanā palīdzējuši ne vien Makartnijs un Stārs, bet arī mirušo «The Beatles» dalībnieku Džona Lenona un Džordža Harisona atraitnes Joko Ono un Olīvija Harisone. Arī viņas bija ieradušās pirmizrādē.

Hovards iepriekš uzņēmis tādas filmas kā «The Da Vinci Code» («Da Vinči kods»), «A Beautiful Mind» («Brīnišķais prāts») un «Apollo 13».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu