Aktrise Olīvija Vailda ir šokēta par cilvēku vienaldzību!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pat zvaigznes statuss nepalīdz un nākas saskarties ar vienaldzību un rupjību. Zvaigzne braukusi Ņujorkas metro, bet, par spīti viņas pēdējiem grūtniecības mēnešiem, neviens nav palaidis viņu apsēsties.

Pēc brauciena metro aktrise savas pārdomas publiskoja portālā «Twitter», sakot, ka grūti bija apkārtējiem nepamanīt viņas vaļa cienīgo vēderu, bet pat tas nelika nevienam piecelties un palaist viņu apsēsties, un zvaigznei nācās stāvēt kājās visu braucienu.

Daudzas sievietes sāka zem aktrises ieraksta dalīties savos stāstos, bet bija arī tādas personas, kuras pavēstīja, ka par biļeti samaksājušas tieši tikpat daudz, cik Olīvija, un tiem ir tiesības sēdēt, turklāt zvaigznei ir daudz naudas un viņai jābrauc ar taksi, ne metro.

Vailda sev izrādīto attieksmi sauc par cilvēku vienaldzību citam pret citu, neredzēšanu tālāk par savu degungalu, un tas liek viņai justies skumjai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu