Cik Latvijā maksās iPhone 7 un 7 Plus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MONICA DAVEY / EPA

No 23.septembra pārdošanā Latvijā būs pieejama jauno Apple iPhone viedtālruņu sērija 7 un 7 plus. Mēs zinām, cik tie maksās Latvijā.

Jaunais 4,7 collu iPhone 7, kas bāzes versijā tagad ir ar 32 GB iebūvēto atmiņu, nevis 16 GB kā līdz šim, ar Atvērto līgumu pie oficiālā izplatītāja «Latvijas mobilais telefons» (LMT) maksās 779 eiro jeb 36 eiro mēnesī, TVNET informēja LMT.

5,5 collu iPhone 7 Plus savukārt maksās no 919 eiro, kas atbilst 42 eiro mēnesī. Arī šī summa attiecas uz Atvērto līgumu, un arī šis viedtālrunis bāzes modifikācijā tiek piedāvāts ar 32 GB atmiņu. Nākamās pēc apjoma ir 128 un 256 GB versijas abās ierīcēs.

LMT prognozē, ka pieprasījums būs lielāks nekā piedāvājums. Tāpēc iPhone 7 un 7 Plus sākotnēji būs pieejami tikai atsevišķos mobilo sakaru operatora veikalos. Par to, kuros tieši, pirmie uzzinās tie, kuri LMT mājas lapā būs pieteikušies saņemt iPhone 7 jaunumus.

To, cik iPhone 7 un 7 Plus maksās ar nomaksas opciju, LMT sola atklāt jau tuvākajā laikā.

Pieteikties iPhone 7 iespējams arī Bite un Tele2 mājaslapā. Tele2 kā oficiālais Apple produkcijas izplatītājs sola jaunos viedtālruņus savos veikalos 23.septembrī, iPhone 7 cena pie Tele2 sāksies no 769 eiro vai 31,99 eiro mēnesī, atkarībā no tarifu plāna, bet iPhone 7 plus cena sāksies no 919 eiro vai 38,29 eiro mēnesī, atkarībā no tarifu plāna. Uzņēmumā norāda, ka tie klienti, kuri pirmie veiks pasūtījumu līdz 22.septembra pusnaktij, varēs saņemt savas ierīces jau 23.septembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu