Aktrise Lilita Ozoliņa vecumdienās nolēmusi dzīvot pansionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu aktrise Lilita Ozoliņa intervijā izdevumam «Ieva» atklājusi, ka vecumdienās viņa grasās dzīvot pansionātā. Kāpēc tā?

Aktrise Lilita Ozoliņa no vecuma nebaidās, viņa uzskata, ka tas ir tikai tāds sīkums. Arī savu nākotni viņa ir izplānojusi, sakot, ka plāno dzīvot pansionātā.

«Negribu savu tuvu cilvēku, meitas, priekšā būt nevarīga un atkarīga, un zinu, ko es darīšu. Pansionāts,» intervijā atklāti sacīja Ozoliņa.

Tomēr, ja mazbērniem viņa būs nepieciešama, Lilita atzīst, ka mīlestības dēļ ir gatava dot visu. «Saka jau, ka mazbērnus mīl vairāk par saviem bērniem,» pārdomās dalās Ozoliņa.

Tāpat intervijas laikā aktrise atklāja, ka meitas Liliānas nākšana pasaulē deva viņai tiesības staigāt pa šo zemi: «Pa šo zemi drīkst iet tad, kad esi ne vien radījis bērnu, bet atstājis aiz sevis cilvēku, par kuru tev nav kauns. Un manā dzīvē tā ir lielā vērtība.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu