Rita Lasmane: mīlas karti var izveidot piecu dienu laikā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

360TV interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» redzēsim attiecību konsultanti Ritu Lasmani. Viņa atklātā sarunā ar Grētu Gorjučko pastāstīs par sievišķo gudrību un arī sniegs vērtīgus padomus visām skatītājām. Egoistes lasītājām ir ekskluzīva iespēja ielūkoties intervijas fragmentā un uzzināt Ritas Lasmanes ieteikumus par mīlas kartes sastādīšanu. Katra no mums vēlas dzīvot kopā ar sev piemērotu vīrieti. Bieži, lai arī vīrietis nav ideāls, ir daudzas īpašības, uz kurām mīlestībā varam pievērt acis. Taču brīdī, kad esi palikusi bez partnera, ir vērts uzlikt uz papīra mīlas karti, lai saprastu, tieši kādu nākamo vīrieti vēlies.

Izrādās, cilvēki sava ideālā partnera prototipus meklē jau agrā bērnībā, tieši tādēļ puisīši vēlas precēt mammas, bet meitenītes tētus vai krusttēvus. Pieaugušā vecumā mīlas kartes sastādīšanai nepieciešamas četras līdz piecas dienas – jāpaņem papīra lapa un jāsāk pierakstīt, kādu vēlētos savu partneri. Rita iesaka karti veidot vairākās dienās un pārskatīt iepriekš rakstīto, lai no zemapziņas izķeksētu ārā visas īpašības un atsijātu tās, kas patiesībā nav būtiskas.

Izrādās, Rita ir izteikti intraverta, pacietīga un iecietīga, bet tai pašā laikā arī mēdz būt bezkaunīga. Viņa stāstīs arī par bērnības blēņām un to, kā izbauda vecmāmiņas statusu.

Visu interviju skaties šovakar plkst. 22.00 lielākajā personību kanālā Latvijā 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu