Bijušā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna dēls izaudzējis kārtīgus muskuļus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: .instagram.com/mr.d.j.26/

Trīsdesmit sešus gadus vecais Dāvids Jurkāns vēl pirms gada bija apaļīgs vīrietis, bet ceļojums uz Karību salām visu mainījis. Jurists, politologs savā portāla «Instagram» kontā publisko daudz dažādu fotogrāfiju un video, kur redzami viņa muskuļi.

Pats Dāvis savu augumu pirms gada sauca par resnu, bet sevi par slinku, nu viņš sevi pavisam noteikti nenosauktu par slinku un resnu, jo gada laikā sasniegts lielisks rezultāts.

If I could do it, you will too!

A photo posted by Dāvids Jurkāns (@mr.d.j.26) on

Tāpat vīrietis lepojas, ka ar kāju spiešanas trenažieri var pacelt 500 kilogramu, ko sauc par nesliktu rezultātu cilvēkam, kas sver 83 kilogramus.

500 kg Not a perfect form and tehnik, but still not a bad day for 83kg guy?

A video posted by Dāvids Jurkāns (@mr.d.j.26) on

Dāvida sporta aizsākumus savā veidā ietekmējis fitnesa modelis Gregs Plits, kurš pagājušajā gadā devās viņsaulē.

Four weeks and it's just a start!?

A photo posted by Dāvids Jurkāns (@mr.d.j.26) on

Jurkāns sācis ievērot četru nedēļu intensīvu fitnesa programmu, kura palīdz atbrīvoties no taukiem un izveidot muskuļus.

SPORTPARK Hilden - RELLLLOAD!!!

A photo posted by Dāvids Jurkāns (@mr.d.j.26) on

Muskuļainais skaistulis sācis ievērot programmu, lai varētu savā veidā pavadīt laiku kopā ar Gregu, jo tas viņu iedvesmoja.

Vēl bez sportiskām fotogrāfijām un ierakstiem, Dāvids aicina priecāties, aizmirst par uztraukumiem, bet neaizmirst savus mīļos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu