Palameika: Pēc Rio man bija papildu impulss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MATT DUNHAM / TT NYHETSBYRÅN

Latvijas labākā šķēpmetēja Madara Palameika, kas pagājušajā nedēļā Dimantu līgā laboja Latvijas rekordu šķēpmešanā, izcīnīja pirmo vietu un uzvarēja sezonas kopvērtējumā šajā disciplīnā, sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu «Sporta studija» atzina, ka Latvijas rekordu vēlējās labot par vairākiem metriem.

«Tagad es varu uzelpot un teikt, ka ir forši. Ar šo trofeju aizmirsās visas neveiksmes. Lai arī jaunais Latvijas rekords ir labots par trīs centimetriem, jauns emociju vilnis ir pārnācis man pāri,» sacīja Palameika, kas Latvijas rekordu vēlējās labot par vairākiem metriem.

Palameika šosezon uzvarēja četros no septiņiem Dimanta līgas posmiem Birmingemā, Rabātā, Lozannā un Briselē. Kopvērtējumā latviete izcīnīja 59 punktus.

Tikmēr olimpiskajās spēlēs Palameika palika desmitajā vietā. Finālā latviete šķēpu raidīja 60,14 metrus tālu.

«Šajā olimpiādē gāju daudz cerīgāk, biju daudz pārliecinātāka,» atzina Palameika. «Tomēr, startam pienākot, viss tas kopā ir pilnīgi savādāk nekā regulārās sacensībās. Olimpiskās spēles ir kaut kas brīnumains. Un, ja šajā brīnumainajā brīdī viss sakrīt, tad viss izdodas.»

«Pēc Rio man bija papildu impulss, kas man radīja izsalkumu. Uz nākamajā sacensībām devos ar lielāku azartu,» piebilda šķēpmetēja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu