«Panic! at the Disco» solists paziņo, ka ir panseksuāls (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Grupas «Panic! at the Disco» solists Brendons Jūrijs (Brendon Urie) jaunākajā intervijā žurnālam «Paper» atzina, ka ir panseksuāls un viņam joprojām šķiet simpātiski vīrieši, neskatoties uz to, ka ir precējies ar sievieti.

Jūrijs, kurš kopš 2013. gada ir laulībā, sacīja: «Esmu precējies ar sievieti un ļoti mīlu viņu, bet mani joprojām fiziski piesaista arī vīrieši, jo man patīk personība, nevis dzimums.»

«Domāju, ka mani var kvalificēt kā panseksuāli, jo man patiešām ir vienaldzīgs personas dzimums. Ja cilvēks ir labs, viņš ir labs. Man vienkārši patīk labi cilvēki ar sirdi īstajā vietā. Man pilnīgi noteikti patīk arī vīrieši. Taču tie ir cilvēki, kuri man patiešām simpatizē.»

Dziedātājs apsprieda arī to, ko definēja kā savu «skatuves geja» personību, kas daudziem pagātnē ir sagādājusi neērtības.

«Mūsu pirmajā koncerttūrē es bieži gāju pie ģitārista Raiena un skūpstīju viņa kaklu un lūpas, un viņš par to bija ļoti dusmīgs. Bet es vienkārši viņu gribēju noskūpstīt un to darīju. Es agrāk izdzēru piecus vai sešus alus ar draugiem un mēs vienkārši attapāmies skūpstoties,» atklāja Jūrijs.

Mūziķis nesen piedalījās Brodvejas mūziklā «Kinky Boots», kas stāsta par LGBT tēmu un atbalsta «drag queen» kultūru. Mūziķis vienmēr ir bijis LGBT atbalstītājs, taču līdz šim pats savu seksualitāti bija paturējis noslēpumā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu