10. paaudzes Honda Civic debitēs Parīzē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Honda

Honda Parīzes motoršovu, līdz kura atklāšanai atlicis vien nedaudz vairāk par divām nedēļām, izmantos, lai prezentētu jauno Civic hečbeku.

Jaunā Civic konceptuālo versiju Honda demonstrēja jau šā gada Ženēvas auto šovā, un pēc tā, kā arī nesen publiskotā attēla, kurā daži sērijveida modeļa eksemplāri redzami iebraucam kuģa kravas telpā, lai dotos uz Ameriku, aptuvenās izmaiņas kompaktā auto ārējā dizainā ir skaidras. Proti, hečbeks vairs nebūs apaļš kā ola un iegūs tradicionālāku profilu ar garāku nekā līdz šim motora pārsegu un uz aizmuguri atbīdītu pasažieru telpu.

Tagad Honda izplatījuši vēl vienu attēlu, kurā detalizēti redzams aizmugurējā luktura dizains. Pēc tā savukārt ir skaidrs, ka no ārkārtīgi sarežģītajām formām 10. paaudzes modeļa aizmugurē Honda atteikties nav plānojusi.

Paralēli hečbekam, kas tiek ražots Svindonā, Lielbritānijā, Parīzes motoršovā tiks parādīts arī Civic četru durvju sedans. Tas top ražotnē Gebžē, Turcijā un arī Eiropas tirgū nonāks 2017.gada sākumā.

Bez šiem diviem šova eksponātiem Honda stendā būs novērtējams arī mazauto Jazz Spotlight Edition, kas ir pavasarī Ženēvas šovā demonstrētā Honda Jazz Keenlight concept attīstības rezultāts.

Šā auto mērķauditorija ir moderni cilvēki, tādēļ auto ir virkne jaunu dekoratīvu elementu. Cita starpā tam ir ielaidums uz radiatora režģa bronzas krāsā, citādāks ārējo spoguļu noformējums, uzraksti uz sāniem, unikāli 15 collu riteņi, dekorācijas uz bagāžnieka vāka, kā arī īpaša apdare uz stūres un viduskonsolē.

Foto: Honda
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu