Aktieris Džeimijs Dornans: «Ar Kristiana Greja lomu nu ir cauri – uz visiem laikiem!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Džeimijs Dornans, filmējoties «Greja piecdesmit nokrāsu» triloģijā, nemitīgi kritizēja filmu, savu atveidoto tēlu, filmas partneri un nu, beidzot darbu filmas otrajā un trešajā daļā, paziņojis, ka, pat ja tiks izlemts filmēt vēl kādu filmu par Kristianu Greju, viņš šajā lomā neatgriezīsies.

Aktieris skaidri un gaiši paziņojis, ka nedomā atgriezties Kristiana Greja tēlā, ja kompānija «Universal» izlems uzņemt vēl kādu filmu pēc populārā romāna motīviem, tāpat aktieris nav izlēmis, vai piedalīsies abu uzņemto daļu popularizēšanas pasākumos.

Otrās daļas pirmizrāde notiks jau 2017.gada februārī, bet trešā daļa kinoteātros nonāks 2018.gadā.

Runājot teorētiski, kinostudijai ir iespēja uzņemt arī ceturto daļu, jo E. L. Džeimsa 2015.gadā uzrakstīja grāmatu «Grejs», kura vēl nav ekranizēta.

Nedēļas nogalē erotiskās filmas un grāmatas faniem bija iespēja redzēt jaunu reklāmas materiālu no jaunās filmas, kura iznāks februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu