Zemīša viedoklis par bērnu iekaustīšanu ģimenē

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot» viesosies ģitārists, triju dēlu tēvs Kaspars Zemītis. Viņš norādīs, ka dēli arī bez Tēva dienas svinībām māk viņu novērtēt. Viņiem ir čomiskas attiecības. Taču brīdī, kad kāds no dēliem nolemj pārkāpt robežas un paskatīties, kas notiks, var dabūt no tēta arī pa pakausi. Kaspara pieredze rāda, ka arī dzīve ir čomiska līdz brīdim, kad nolem aiziet par tālu, – vienmēr dabūsi pa pirkstiem! Viņš gan taisnojas, ka nevēlas bērnus audzināt kā dzīve, taču no otras puses apzinās, ka bērni ir jāsagatavo lielajiem pārbaudījumiem, kas priekšā gaida.

Visi trīs dēli ir saņēmuši Kaspara mācības. Viņš uzskata, ka labāk ir saņemt piezemētu mācību no vecākiem nekā smagu sitienu no dzīves vai kāda cita cilvēka. Ar siksnu viņš nekad nav mēģinājis bērnus pārmācīt, taču pa pirkstiem vai pakausi dabūjuši visi trīs. Tas aizsāks diskusiju, vai drīkst bērnus iekaustīt.

Šovakar raidījumā daudz tiks runāts par tēva lomu ģimenē un rastas atbildes uz jautājumu, vai nepieciešams svinēt Tēva dienu. Raidījumā viesosies psihoterapeits Aivis Dombrovskis, vecāku portāla redaktore Inga Akmentiņa-Smildziņa, mūziķis Kaspars Zemītis un bijusī Saeimas deputāte, četru bērnu mamma Elīna Siliņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu