Psihoterapeits: sievietes izslēdz vīriešus no bērnu dzīves

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot» viesosies psihoterapeits Aivis Dombrovskis, lai runātu par sieviešu un vīriešu atbildību sadalījumu ģimenē. Viņš norāda, ka vīrieši turas pie savām sievietēm, ja jūtas vajadzīgi. Tai pašā laikā vīriešiem jādara ļoti daudz, lai sievietes atzītu viņus par ģimenes sastāvdaļu. Mūsdienās Latvijā sievietes uzņēmušās ļoti lielu atbildību un arī sabiedrībā valda uzskats, ka mātei ir svarīgāka loma bērnu audzināšanā.

Ja sieviete uzskata, ka vīrietis nav pietiekami labs tēvs, viņa var pilnībā izslēgt savu vīru no bērnu dzīves. Taču lielākā kļūda, ko šādos apstākļos var izdarīt stiprā dzimuma pārstāvis, ir pieņemt faktu, samierināties un aiziet no bērnu audzināšanas vispār. Psihoterapeits raidījumā norādīs, ka sievietēm ir jāakceptē vīrietis kā tēvs un jāuzliek viņam arī attiecīga atbildība, jo bērniem ir nepieciešama ne vien mātes, bet arī tēva uzmanība.

Šovakar raidījumā daudz tiks runāts par tēva lomu ģimenē un rastas atbildes uz jautājumu – vai nepieciešams svinēt Tēva dienu. Raidījumā viesosies ne vien Aivis Dombrovskis, bet arī Inga Akmentiņa-Smildziņa, mūziķis Kaspars Zemītis un bijusī Saeimas deputāte, četru bērnu mamma Elīna Siliņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu