Trīs dēlu tēvs Māris Olte kļuvis par tēvu meitai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

19.augustā dabas draugs Māris Olte, piedaloties dzemdībās, sagaidīja savu ceturto bērnu. Kā informē izdevums «Kas Jauns», vai kļūšana par vecākiem ceturto reizi bijusi mērķtiecīga Māris neatklāj, galvenais bijis, lai bērns ir vesels, ne bērna dzimums.

Televīzijas raidījumu vadītājs atklājis, ka piedalījies arī dzemdībās un tas bijis interesantāk, nekā lasīt avīzes, tāpat pāris ilgi domājuši meitenei vārdu, un tikai pagājušajā nedēļā mazā dāma reģistrēta dzimtsarakstu nodaļā.

Olte un viņa sieva Inese vēlējās meitu pavērot, lai piemeklētu īsto vārdu, un nesaprot, kā var izvēlēties bērnam vārdu pirms tā dzimšanas. Pāris ģimenes jaunāko atvasi nosaukuši par Luīzi.

Vīrietis priecājas, ka māsas ienākšana ģimenē arī viņas brāļus padarījusi atkal par bērniem, jo mūsdienu tehnoloģiju laikmetā bērni ātri vien kļūst par maza auguma pieaugušajiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu