Notiks lielākā programmatūras testēšanas konference Baltijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

12. oktobrī, Rīgā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas telpās norisināsies 17. starptautiskā konference «TAPOST 2016» jeb «Programmatūras testēšana cilvēkiem», kas ir lielākā šāda veida konference Baltijā, kur pulcēsies augsta līmeņa speciālisti no vairākām Eiropas valstīm.

Šī konference ir vienīgā oficiālā Starptautiskās Programmatūras testēšanas kvalifikācijas padomes (ISTQB) konference Baltijas valstīs. Šogad konferencē galvenā uzmanība tiks veltīta mobilo lietotņu programmatūras testēšanai un testēšanas automatizācijai. Bez šīm tēmām labi zināmi nozares eksperti apspriedīs arī lielākos izaicinājumus un iespējamās pieejas, kā efektīvāk nodrošināt testēšanas pieejamību un lietojamību uzņēmumos.

Tāpat konferences apmeklētājiem būs iespēja gūt praktisku pieredzi testēšanā, apmeklējot kādu no trīs paralēlajām sesijām. Sesijās būs tādas tēmas kā drošības sistēmas testēšana, testēšanas automatizācija lietotāja saskarnei (UI) un tīmekļa programmatūrai.

«Varam lepoties, ka šī ir vienīgā konference Baltijas valstīs, ko atbalsta ISTQB, kas ir pasaulē vadošā programmatūras testēšanas kompetences sertifikācijas organizācija. Latvijā un pasaulē programmatūras testēšana iegūst arvien lielāku nozīmi, kas nodrošina uzņēmumu izstrādātajām programmām drošības kontroli, kā arī sekmē to kvalitāti,» uzsver Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) prezidente Signe Bāliņa.

Vairāk informācijas, kā arī iespēja pieteikties konferencei - tapost.org.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu