Kāpēc Mailija Sairusa izlēmusi neapmeklēt sarkanā paklāja pasākumus?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa ir nogurusi no sevis izrādīšanas uz sarkanajiem paklājiem un intervijā izdevumam «Elle» atklājusi, ka vairs neapmeklēs šāda veida pasākumus.

Māksliniece intervijā paziņojusi, pa pēdējais sarkanā paklāja pasākums, kuru viņa apmeklēja, bija pirms gada, kad Sairusa devās uz filmas «Very Murray Christmas» pirmizrādi, bet viss tikai tāpēc, ka pati tur filmējās.

Sairusa intervijā prātojusi, kāpēc laikā, kad citiem cilvēkiem nav ko ēst, viņa atrodas uz paklāja, kas ir sarkanā krāsā, - jo ir svarīga, jo ir slavena?

Tas nav tas, kā Mailija vēlas sevi redzēt, pozicionēt, tāpēc izlēmusi veltīt laiku darbam, savai organizācijai «Happy hippie», kas palīdz apkarot badu, ūdens problēmas un cilvēku tirdzniecību.

Nefilmējoties, neveltot laiku mūzikai un nedarbojoties organizācijā, sieviete veltīs laiku savām attiecībām ar Liamu Hemsvortu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu