Jaunus klipus izdod RHCP, Sia, Die Antwoord u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Septembrī ar jaunu enerģiju iešūpojusies mūzikas industrija, un jaunus albumus izdevuši vairāki industrijas smagsvari (Niks Keivs, M.I.A. u.c.). Arī videoklipu klāsts papildinājies ar vairākiem zīmīgiem darbiem - no «Red Hot Chili Peppers» līdz Sia. Lūk, daži no jaunākajiem!

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Red Hot Chili Peppers «Go Robot»

Seškārtējie «Grammy» balvu ieguvēji «Red Hot Chili Peppers» jūnijā laiduši klajā savu 11. studijas albumu «The Gateway» (Warner Bros. Records). Albumu producējis «Danger Mouse», bet miksēja Naidžels Godričs (Nigel Godrick), kas pazīstams kā grupas «Radiohead» ilggadējs sadarbības partneris. Klajā laists jauns singls no šā ieraksta «Go Robot», kuram tapis arī interesants video, kas citē Džona Travoltas atveidotā varoņa Tonija Manero gaitas slavenajā filmā «Saturday Night Fever». Galvenajā lomā - grupas solists Entonijs Kīdiss (Anthony Kiedis), kura ķermenis pārklāts ar baltu krāsu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Sia un Kendrick Lamar «The Greatest»

Austrāliešu dziesmu autore un dziedātāja Sia (pilnā vārdā Sia Kate Isobelle Furler) laidusi klajā jaunu videoklipu, kurā, protams, darbība notiek dejā. Arī šajā klipā filmējusies 13 gadus vecā realitātes šova «Dance Moms» zvaigzne Medija Zīglere, kura iepriekšējos klipos («Chandelier» un «Elastic Heart») pārsteidza ne tikai ar ķermeņa plastiku, bet arī aktrises talantu. Un arī šā klipa režisors ir Daniels Askils (Daniel Askill).

Reperis Kendriks Lamārs klipā nepiedalās.

Dziesma ir vēstnesis no drīzumā gaidāmā jaunā studijas albuma «We Are Your Children».

 
Foto: kadrs no video

Bat For Lashes «Joe's Dream»

Britu dziedātājas Natašas Hānas (Natasha Khan) soloprojekta «Bat For Lashes» ceturtais studijas veikums «The Bride» («Līgava») ir konceptuāls albums par līgavu, kura kāzu dienā tā arī nesagaida savu līgavaini. Šoreiz stāsts nav par vīrieti, kurš pēdējā brīdī pārdomājis, bet vīrieti, kurš ceļā pie savas iemīļotās iet bojā autokatastrofā. Šoreiz jaunajā klipā Hāna nav redzama līgavas tērpā, bet gan elegantā sarkanā kleitiņā.

 
Foto: kadrs no video

Die Antwoord «Banana Brain»

2010. gadā Dienvidāfrikas Republika (DĀR) pasaules uzmanības centrā nonāca divu iemeslu - pasaules kausa izcīņas futbolā un reivrepa kolektīva «Die Antwoord» dēļ. Šogad dīvainais muzikālais veidojums ir atpakaļ ar jaunu miksteipu «Suck On This» un studijas plati «Mount Ninji and Da Nice Time Kid», kura tiek solīta šonedēļ. Kā pirmais vēstnesis no šā ieraksta izdota dziesma «Banana Brain» ar krāsainu, psihedēlisku videoklipu.

Klipā galvenā varone ir dziedošā hiphopa dūda Jolandi (Yo-Landi Vi$$er), kuru uz kādu ballīti aizvizina reperis Nindža (Ninja).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Sleigh Bells «It's Just Us Now»

Bruklinas elektro/hiphopa/noiza duets «Sleigh Bells» laidis klajā jaunu video «It’s Just Us Now», kas ir pirmais vēstnesis no 11. novembrī gaidāmā jaunā albuma «Jessica Rabbit». Klipa režisors ir Dereks Millers; tā centrā ir dziedātāja Aleksisa Krausa (Alexis Krauss).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu