Reperis Treviss Skots iekaro ASV mūzikas topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

24 gadus vecais reperis no Hjūstonas Treviss Skots (Travis Scott) ar savu jauno albumu «Birds In the Trap Sing McKnight» iekarojis 1. vietu ASV Billboard 200 topā, ziņo «billboard.com».

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka «Epic Records» apgādā izdotais albums nedēļas griezumā pārdots 88 000 vienību. Tas ir pirmais Skota numur 1 panākums ASV pieprasītāko albumu topā.

Ieraksts, kas šobrīd pieejams straumēšanas servisā «Apple Music» un «iTune», seko pagājušā gada albumam «Rodeo», kas sasniedza topa 3. vietu.

Jaunajā platē piedalās vairāki viesmākslinieki, to vidū «Outkast» dalībnieks André 3000, reperis Kids Kadijs (Kid Cudi), Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar) un daudzi citi.

Albuma pirmie vēstneši bija singli «Wonderful» (kopā ar The Weeknd) un «Pick Up the Phone» (ar Young Thug un Quavo).

Treviss Skots, īstajā vārdā Žaks Vebsters, dzimis 1992. gada 30. aprīlī Hjūstonā. 16 gadu vecumā sāka producēt bītus un kopā ar draugu Krisu Holoveju izveidoja projektu «The Graduates». 2009. gadā tika izdots pirmais EP mūzikas vietnē «Myspace». Gadu vēlāk tapa jauns projekts «The Classmates», un, tam izbeidzoties, Skots pārcēlās uz dzīvi Losandželosā. Skota mūziku ievēroja skandalozais reperis T.I., un repera karjera sāka straujāku augšupeju.

Rokgrupa «A Day to Remember» ar «Bad Vibrations» startē 2. vietā ar 67 000 vienību.

Dreika «Skati» numur 3, bet «Pašnāvnieku vienības» skaņu celiņš pakāpies no 6. uz 4. vietu.

Amerikāņu kantri mūzikas duets «Florida Georgia Line» (Tyler Hubbard un Brian Kelley) ar albumu «Dig Your Roots» ierindojies 5. vietā.

6. pozīcijā amerikāņu dziedātājas, aktrises, kinoproducentes un režisores Bārbras Džoanas Streizandes (Barbra Streisand) jaunais duetu albums «Encore: Movie Partners Sing Broadway» (Columbia/Sony), kurā kopā ar dažādiem slaveniem aktieriem viņa ieskaņojusi populārus Brodvejas izrāžu hitus.

Top10 noslēdz Frenka Oušena «Blonde».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu