Šova «Precētie pret brīvajiem» skandalozais pārītis atceļ kāzas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pavasarī TV ekrānos bija vērojams pašmāju šovs «Precētie pret brīvajiem», bet par vienu no skandalozākajām kļuva šova trešā sērija, kurā brīvā Diāna centās noskaidrot, vai aizņemtais Aivars ir brīvs puisis.

Diānas randiņš ar Aivaru izvērtās gana pikants. Abi puspliki palīda zem segas, uzņēma kopīgas fotogrāfijas un vēlāk arī skūpstījās. Uz to visu kamerās noraudzījās Aivara draudzene Agita. Lai arī šis notikums pārvērtās skandālā ar puņķiem un asarām, raidījuma izskaņā Aivars publiski bildināja Agitu, bet viņa sacīja jāvārdu.

Vairākus mēnešus pēc šova tapšanas Agitas un Aivara publiskie skandāli turpinās. Sociālajā vietnē «Facebook» Agita ir paziņojusi, ka kāzu tomēr nebūs un viņai tagad ir cits puisis, kuru viņa ļoti mīl.

Portāls «skaties.lv» vēsta, ka Agita savu bijušo draugu vainojot narkotiku lietošanā un rokas pacelšanā.

Atgādinām, ka TV šovā «Precētie pret brīvajiem» piedalās viena brīva meitene un trīs puiši, no kuriem divi ir aizņemti. Pēc tam, kad brīvā meitene satikusies ar katru no vīriešiem, viņai jāpieņem lēmums un jāsaprot, kuri divi puiši viņai melo, sakot, ka ir brīvi, bet kurš no viņiem patiešām ir brīvs no attiecībām. Ja izvēle ir pareiza, tad meitene kopā ar brīvo puisi saņem dāvanu karti 1000 eiro vērtībā. Ja meitene kļūdās un izvēlas vienu no precētajiem puišiem, tad balvu saņem šis puisis ar mīļoto dzīvesdraudzeni.

Drīzumā gaidāma šova otrā sezona.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu