Tēvu dienā Mika Dukura mazais dēliņš pirmo reizi dzird sava tēva koncertu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FACEBOOK/MIKSDUKURS

Jau no 2009.gada Latvijā tiek atzīmēta Tēvu diena, tā tiek svinēta septembra otrajā svētdienā. Šā gada marta sākumā dziedātājs Miks Dukurs pirmo reizi kļuva par tēvu dēlam, tāpēc Tēvu diena viņam ir īpaši nozīmīga, jo jaunajā lomā viņš to piedzīvo pirmo reizi.

Kļūstot par tēti, atbildības izjūta ir pavisam cita! Dziedātājs raugās uz lietām ar lielāku vērību un jūtas atbildīgs par sava dēla un ģimenes nākotni.

#daddy on the #streets ⚠️

A photo posted by MIKS DUKURS (@miksdukurs) on

«Tāpat ļoti rūp tas, kādā vidē aug mans bērns, vairāk pievēršu uzmanību sociāliem jautājumiem. Šobrīd koncentrējos un veltu enerģiju tikai būtiskām lietām, daudz strādāju un cenšos būt, cik iespējams, blakus šīs jaunās personības attīstībai,» stāsta Miks.

Kopš kļūšanas par tēvu Miks vairāk novērtē savu vecāku ieguldījumu audzināšanā.

Mākslinieks atzīst, ka nav viegli, bet skaisti! Jaunajā tēvā ir tik daudz pozitīvu emociju, kas padara viņu laimīgu!

#damienrice ? Sunset Festival.

A photo posted by MIKS DUKURS (@miksdukurs) on

«Nedēļas nogale mūsu ģimenes tēvam, tas ir man – bija pilna darbiem. Šoreiz iekrita pasākums arī svētdienā, bet sakrita, ka tas notika uz mūsu ielas - «Hospitāļu ielas svētki», tad nu arī dēlam bija izdevība pirmo reizi redzēt un dzirdēt manu koncertu. Šī ģimeniskā pasākuma ietvaros arī nosvinējām, cerams, dienai ritot, radās arī kāda jauna, jauka tradīcija,» nobeidz Miks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu