Nedēļas nogalē Miks Ozoliņš nesvin Tēvu dienu, bet gan meitiņas dzimšanas dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Jau no 2009.gada Latvijā tiek atzīmēta Tēvu diena, tā tiek svinēta septembra otrajā svētdienā. Režisors Miks Ozoliņš atklāj, ka Amerikā Tēvu diena tiek svinēta 19.jūnijā, bet arī šajā nedēļā viņš nepaliek bez svētkiem, viņa mazā meitiņa 8.septembrī kļuva četrus gadus veca.

Režisors Miks Ozoliņš atklāj, ka Amerikā Tēvu diena tiek svinēta 19.jūnijā, bet tas nenozīmē, ka šajā nedēļā viņam nav ko svinēt. Izrādās, Mika mazā meitiņa Aislija 8.septembrī nosvinēja savu ceturto dzimšanas dienu.

Miks kopā ar meitiņu un viņas mammu devās uz atrakciju parku, kur trijatā pavadīja laiku, apmeklējot atrakcijas un ēdot daudz, daudz saldējuma.

Foto: Publiciātes foto

«Kļūstot par tēvu, mainījās tas, ka saku saprast, ko nozīmē būt vecākiem un tēvam (to grūti izjust vai saprast līdz dzīlēm, līdz neesi par tādu kļuvis). Sāku saprast cik daudz nozīmē būt grūtniecības laikā blakus savai sievietei, bērna mātei... Saprast, cik daudz sievietes kā mātes ziedo no sevis, sava laika un savas veselības bērnu labā...» skaidro Miks.

Citiem topošajiem un esošajiem tēviem Miks var ieteikt izbaudīt grūtniecības periodu, nepadoties un mācīties pacietību, kad negulētas naktis sāks radīt spiedienu uz attiecībām.

Tāpat režisors iesaka nebūt greizsirdīgiem uz bērnu.

Foto: Publiciātes foto

«Nešaujieties, ja citiem vai pašam liekas, ka neesat ideāls vai kaut ko it kā ne tā darāt - galvenais, ka neatkāpjaties no savas kā tēva atbildības un cenšaties būt vislabākais tētis savam bērnam ar viņa vajadzībām un pielāgojoties viņa personībai,» stāsta Miks.

Ozoliņš uzskata, ka bērns iemet mūs pastiprinātā izaugsmes procesā, kas ilgst visu mūžu. Bērni mācās no mums, un mēs mācāmies no bērniem!

«Mācāmies kļūt pacietīgāki, atgūt iespēju vairāk priecāties par mazajām un vienkāršajām lietām dzīvē, biežāk smieties un izjust beznosacījumu mīlestību. To visu vīrietim sniedz kļūšana par tēvu,» nobeidz Miks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu