Džo Manganello spēlēs ļaundari Bena Afleka filmā par Betmenu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikāņu aktiera un režisora Bena Afleka gaidāmajā filmā par Betmenu ļaundara loma uzticēta aktierim Džo Manganello.

Augustā Afleks sociālajos tīklos publicēja video no uzņemšanas laukuma, kur Manganello bija iejuties ļaunā varoņa Dedstroka lomā. Viņš bija tērpies maskā, kas gandrīz pilnībā nosedza seju.

Sociālo tīklu lietotāji centās uzminēt, kurš aktieris spēlēs Dedstroku, tikai pēc vienas acs - vienīgās ķermeņa daļas, ko atsedza maska. Populārākie minējumi bija aktieris Manu Benets, kurš to pašu lomu atveido televīzijas seriālā «Arrow» («Bulta»), un Maganjello.

Kompānijas «DC Entertainment» radošais direktors Džefs Džonss intervijā laikrakstam «Wall Street Journal» apstiprināja, ka loma uzticēta 39 gadus vecajam Manganello, kurš pazīstams ar tēlojumu filmā «Magic Mike» («Maģiskais Maiks») un televīzijas seriālā «True Blood» («Īstās asinis»).

Afleks gaidāmajā filmā par Betmenu ne vien spēlēs galveno lomu, bet būs arī tās scenārists un režisors. Kinolente nebūs pilnībā balstīta uz komiksos attēlotajiem notikumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu