ASV hokeja izlase pārbaudes spēlē pirms Pasaules kausa uzvar Kanādu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pārbaudes spēlē, gatavojoties Pasaules kausa izcīņai, piektdien ASV hokeja izlase ar rezultātu 4:2 (2:0, 1:1, 1:1) savā laukumā apspēlēja Kanādu.

Uzvarētājiem ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās kapteinis Džo Pavelskis, Dereks Stepans un Patriks Keins. Tāpat vienus vārtus iemeta arī Zaks Parizē.

Tikmēr Kanādas sastāvā precīzi bija Patrīss Beržerons un Drū Dautijs.

Amerikāņu sastāvā pirmajās divās trešdaļās vārtus sargāja Džonatans Kviks, atvairot 32 no 33 pretinieku raidījumiem, bet noslēdzošajās 20 minūtēs viņu nomainīja Bens Bišops. Savukārt Kanādas vārtos pirmo spēli kopš pērnā gada novembra aizvadīja Korijs Praiss.

Sestdien abas komandas sacentīsies atkārtoti, bet šoreiz jau duelis risināsies Kanādā.

Pasaules kauss hokejā norisināsies no 17.septembra līdz 1.oktobrim. Turnīrā Toronto tajā startēs astoņas komandas - Kanāda, ASV, Zviedrija, Krievija, Čehija, Somija, Eiropas komanda un Ziemeļamerikas jauno hokejistu izlase. Tās būs sadalītas divās apakšgrupās.

Pasaules kausa sacensības hokejā pirmoreiz risinājās 1996.gadā, kad tās tika ieviestas kā leģendārā Kanādas kausa izcīņas aizstājējas. Togad kausu izcīnīja ASV izlase, bet otro reizi turnīrs tika rīkots 2004.gadā, kad laurus plūca Kanādas hokejisti.

Iepriekšējā turnīrā 2004.gadā astoņas komandas piedalījās spēlēs septiņās pilsētās Ziemeļamerikā un Eiropā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu