Svinot Tēva dienu, Rīgā notiks gājiens un dažādi muzikāli priekšnesumi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Šodien Vērmanes dārzā notiks Tēva dienai veltīts festivāls, kā arī īpašs gājiens, informēja svētku koordinatore Marta Bormane.

Šie svētki tiek svinēti, lai godinātu tēvus, popularizētu un nostiprinātu ģimenēs tradīciju svinēt ne tikai Mātes, bet arī Tēva dienu, kā arī lai veicinātu sabiedrības izpratni par tēva nozīmi bērna un ģimenes dzīvē. Festivālu jau ceturto gadu rīko vecāku organizācija «Mammamuntetiem.lv».

Tēva dienu Latvijā oficiāli svin septembra otrajā svētdienā, taču gājiens par godu šai dienai un Tēva dienas festivāls šogad notiks sestdienā.

Tēva dienas gājiens sāksies plkst.12 pie Brīvības pieminekļa, norisināsies pa Brīvības bulvāri un Elizabetes ielu, noslēdzoties Vērmanes dārzā pie lielās skatuves.

Vērmanes dārzā visas dienas garumā gaidāmi dažādi muzikāli priekšnesumi un citas aktivitātes. Plkst.12.20 uz lielās skatuves oficiāli tiks atklāta Tēva diena, kam sekos Dailes teātra aktieru ansambļa «Ilga» priekšnesums. Muzikāli un teatrāli priekšnesumi būs arī uz mazās skatuves.

Parka teritorijā ir paredzētas dažādas fiziskas un izklaidējošas aktivitātes, piemēram, stiprākā tēva noskaidrošana spēka aktivitātēs, kāpšana klinšu sienā, šķēršļu joslas pārvarēšana. Tāpat radošajā darbnīcā varēs pagatavot dāvanu tētiem, bet pie fotosienas varēs uzņemt momentfoto, kas arī uzreiz tiks izgatavots, kā arī mieloties ar bezmaksas zupu un piedalīties tētu mīļāko ēdienu konkursos.

Veselības kvartālā ikviens varēs piedalīties vingrošanā un konsultēties ar veselības speciālistiem. Būs arī sarūpēts vīriešu skaistuma stūrītis. Savukārt ikvienam, kas izies noteiktus radošo aktivitāšu punktus, būs iespēja piedalīties loterijā un laimēt dažādas balvas.

Tēva dienas festivāls Vērmanes dārzā notiks visas dienas garumā - līdz plkst.17.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu