«Kings of Leon» atzīst - mēs kļuvām par biznesa partneriem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu rokgrupa «Kings of Leon» intervijā NME atzīstas, ka savas popularitātes augstākajā punktā savstarpēji kļuva par «biznesa partneriem», nevis patiesu mūzikas grupu. Jau ziņots, ka 14. oktobrī klajā nāks grupas jaunais albums «WALLS», šis ir pirmais grupas albums kopš 2013. gadā izlaistā «Mechanic Bull».

Brāļi Folovili (Followill) (+ brālēns Kamerons) atzinās, ka albums «WALLS» ir pirmais ilgā laika posmā, ko viņi sakomponējuši kā patiesa grupa.

Vokālists Keilebs Folovils (Caleb Followill) saka: «Pēc kāda laika tu vairs nesaki, ka sniegsi interviju kopā ar brāli, bet - kopā ar bundzinieku. Kad sanākam kopā, vairs nesaucam sevi par grupu, mēs to esam pazaudējuši.»

Folovils arī pieminēja, ka grupas ģimeniskās saites ar laiku pazuda: «Bija daudz tādu brīžu, kad viens ar otru nerunājām. Varēja teikt - esam biznesa partneri. Mēs nesaglabājām draudzību vai ģimenes saites, visu, kas mūs vieno.»

Basists Džareds Folovils (Jared Followill) stāsta, ka pieejamās finanses, lai ceļotu atsevišķi, deva iespēju saglabāt privātumu, bet vienlaikus arī nozīmēja, ka viņi vairs nepavadīja laiku kopā.

«Viens otru satikām uz aptuveni pusotru stundu pirms koncerta.

Mēs pārāk attālinājāmies viens no otra.»

Keilebs skaidro, ka albuma «Mechanical Bull» ierakstīšanas laikā viņi centās uzlabot attiecības un atkal kļūt par draugiem, bet tajā pašā laikā muzikāli palikt savā komforta zonā. «Mēs tiešām centāmies, bet nonācām savā komforta zonā. Šajā albumā centāmies no tās izkāpt, neizmantojot to pašu producentu un ierakstu studiju. Centāmies sevi izaicināt, darīt kaut ko, kas mums liktu domāt, vai tiešām darām to pareizi vai nepareizi.»

Šonedēļ publiskots arī pirmais vēstnesis no gaidāmā albuma - singls «Waste a Moment».

«WALLS» ir akronīms no «We Are Like Love Songs».

«Kings Of Leon» ir trīs brāļi un brālēns. Brāļu tēvs mācītājs kopā ar ģimeni ceļojis pa ASV Dienvidiem, sludinādams to Kungu un likdams dēliem klausīties veco 70. gadu roku. Kad ģimene pārcēlusies uz pastāvīgu dzīvesvietu Našvilā, puiši, pieaicinādami brālēnu, izveidoja grupu, ko nodēvēja sava tēva vārdā – «Kings Of Leon».

Atgādinām, ka Rīgā, Mežaparkā, grupa uzstājās 2014. gada vasarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu