Aminatai jauna, jutekliska dziesma «Red Moon»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Aminata laiž klajā sava otrā studijas albuma tituldziesmu «Red Moon». Tās mūzikas un teksta autore ir pati dziedātāja, dziesmu aranžējis un producējis Kaspars Ansons. Dziesma pieejama visās mūzikas straumēšanas un digitālās tirdzniecības vietnēs.

Šī dziesma ir nākamais vēstnesis no dziedātājas otrā albuma «Red Moon», kas klajā nāks īsi pirms koncertzālē «Palladium Riga» 13. oktobrī paredzētā koncerta. Šis būs pirmais dziedātājas pašas organizētais koncerts.

«Šī dziesma man saistās ar teicienu «Tie klusie ūdeņi tie dziļākie», tā man ir simboliska dziesma, protams, par mīlestību un iemīlēšanos. Mīlestība atbrīvo un iedvesmo, pat visvienaldzīgākais un aukstākais cilvēks paliek karsts un jūtīgs, kad iemīlas. Arī mēness ārēji liekas auksts un tāls, bet man tas ir sarkans, karsts un jūtīgs,» saka dziedātāja.

Tieši šobrīd norit aktīvs darbs pie koncerta «Red Moon» muzikālā skanējuma kopā ar pavadošo sastāvu - producentu Kasparu Ansonu, bundzinieku Rūdolfu Dankfeldu, ģitāristu Jāni Ruņģi, basistu Reini Ozoliņu un taustiņinstrumentālistu Matīsu Repsi. Koncertā «Palladium» uzstāsies arī viesi, kurus pagaidām dziedātāja neatklāj.

Biļetes uz koncertu «Red Moon» var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā, albums «Red Moon» nāks klajā pirms koncerta un būs pieejams visās mūzikas straumēšanas un digitālās tirdzniecības vietnēs.

Dziesma klausāma straumēšanas tīklā "Deezer"

www.facebook.com/savadogoaminata

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu