Izveido rīcības komisiju 2021.gada PČ hokejā vīriešiem organizēšanai

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valdība šodien piekrita veidot rīcības komisiju 2021.gada pasaules čempionāta hokejā vīriešiem organizēšanai.

Ministru kabineta 2017.gada 3.janvāra sēdē, izskatot jautājumu par čempionāta organizēšanu, tika atbalstīta Latvijas Hokeja federācijas (LHF) iecere organizēt čempionātu kopā ar Baltkrievijas Hokeja federāciju.

Vienlaikus tika nolemts, ka gadījumā, ja Starptautiskā Ledus hokeja federācija pieņem lēmumu par čempionāta organizēšanu Baltkrievijā (Minskā) un Latvijā (Rīgā), Izglītības un zinātnes ministrijai (IZM) ir jāsagatavo un izglītības un zinātnes ministram noteiktā kārtībā izskatīšanai Ministru kabinetā jāiesniedz priekšlikumi par nepieciešamo turpmāko rīcību čempionāta organizēšanai.

2017.gada 19.maijā Starptautiskās Ledus hokeja federācijas gadskārtējā kongresa balsojumā tika nolemts, ka čempionāts norisināsies Baltkrievijā (Minskā) un Latvijā (Rīgā). Čempionātā Latvijā (Rīgā) norisināsies grupu turnīrs un divas ceturtdaļfināla spēles.

Rīcības komitejas vadītājs būs Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS), savukārt vadītāja vietnieki - LHF prezidents Aigars Kalvītis un izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V).

Rīcības komitejā darbosies arī LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V), finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) un Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S).

Rīcības komitejas sekretariāta funkcijas veiks IZM sadarbībā ar LHF.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu