Sīva cīņa! Šovā «Pirmā deja» māsa pret māsu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šoreiz «STV Pirmā!» jaunajā TV šovā «Pirmā deja» piedalījās divas māsas, kuras šovasar rīkoja dubultkāzas. Lai nu kā, tas tomēr neatturēja dāmas no savstarpējas sacensības. Šī vakara sērija bija īpaši aizraujoša, jo abas māsas pat trenējās blakus zālēs un savstarpēji apsprieda visu, kā arī dalījās pārdzīvojumos.

Sintija un Kristaps

Konditore Sintija un telekomunikāciju speciālists Kristaps ir no Ogres. Viņi pirmoreiz saskatījās autobusā un sāka sarakstīties portālā «draugiem.lv». Kopā viņi ir deviņus gadus. Pāra pasniedzēja Teiksma Ziemele abiem iecerējusi neaizmirstamu kāzu deju brāļu Puncuļu dziesmas «Pavisam klusiņām» pavadībā.

Jolanta un Timurs

Savukārt Sintijas māsa grāmatvede Jolanta un finanšu speciālists Timurs kāzu deju apguva pie pasniedzējas Inas Bordasovas, kura izaicināja pāri dejot pie mūziķa Bruno Marsa «Runway» dziesmas. Jolanta un Timurs viens otru atrada iepazīšanās portālā, pēc pirmās satikšanās viņi saprata, ka ir radīti viens otram, un pēc gada kopā būšanas nolēma apprecēties.

Foto: publicitātes

Dubultkāzas - dubultemocijas!

Abas māsas ir ļoti tuvas, tādēļ šovasar nolēma rīkot dubultkāzas. Dalībai šovā visus četrus pieteica Sintija, taču, tā kā neviens no viņiem nav dejotājs, šis piedzīvojums abiem pāriem bija nopietns izaicinājums. Mēģinājumi bija spriedzes pilni, jo dejas apguvei dotas vien 10 dienas un paralēli visiem bija jādodas uz darbu, kā arī jārīko savas sapņu kāzas. Neskatoties uz to, ka ideja piedalīties šovā bija otram pārim, Timurs mēģinājumos bija visapņēmīgākais, kas ļoti palīdzēja ne vien Jolantai, bet arī viņas māsai.

Kāzu diena bija ļoti aizkustinoša, dubultkāzas izrādījās arī dubultemocionālas. Tā kā Sintija bija ierosinājusi piedalīties šovā, viņai bija jādejo pirmajai. Viesi tikai nedaudz šūpojās dziesmas pavadījumā, lai arī vēlāk atzina, ka biklums bijis šoka dēļ. Abi ar veikumu bija ļoti apmierināti, un arī pasniedzēja izteica atzinību. Savukārt Bruno Marsa ritmi iekustināja ne vien Timuru un Jolantu, bet visus kāzu viesus, kas iepriecināja arī viņu pasniedzēju.

Šonedēļ žūrijā līdzās Agrim Daņiļēvičam un Laurim Subatniekam sēdās arī iepriekšējo nedēļu pasniedzēja Viola Abramova. Žūrija novērtēja, ka Jolantas un Timura sejā nebija jaušams uztraukums; lai arī deja ik pa brīdim bija neritmā, akrobātiskie triki un pāra saskaņa bija skaidri redzama.

Savukārt jaunākās māsas priekšnesums žūriju pārsteidza vien no brīža, kad abi atbrīvojās. Vērtētāji lauza šķēpus, bet Violas izšķirošā balss lēma par labu Jolantas un Timura priekšnesumam. Abas māsas atzina, ka sacensties savā starpā bijis ļoti grūti. Taču Sintija par Jolantas uzvaru ir ļoti priecīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu