«Guns N' Roses» ģitārists Stradlins nav mierā ar «laupījuma dalīšanu»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia.org

Amerikāņu rokgrupas «Guns N’ Roses» sākotnējā sastāva ģitārists Izijs Stradlins (Izzy Stradlin) atklājis, ka atkalapvienošanās turnejā nepiedaloties tāpēc, ka viņam tika piedāvāts mazāks atalgojums nekā citiem grupas biedriem, vēsta laikraksts «The Guardian». Pagājušajā nedēļā «Guns N’ Roses» solists Aksels Rouzs apgalvoja, ka neesot pārliecināts, kāpēc Stradlins atteicies no dalības koncertturnejā.

«Es pat nezinu, ko teikt par Iziju,» Rouzs sacīja intervijā Brazīlijas telekanālam. «Pēc sarunas ar viņu var domāt, ka esat vienojušies par vienu lietu, bet nākamajā dienā viņš jau grib ko citu. Es negribu runāt par viņu sliktu. Tāds viņš vienkārši ir.»

Taču Stradlins sociālajos tīklos noraidījis Rouza izteikumus, sakot, ka patiesībā grupas dalībnieki neesot varējuši vienoties par atalgojumu.

«Viņi negribēja laupījumu dalīt vienādās daļās. Tieši tik vienkārši,»

tvīto ģitārists.

Turnejā «Not in This Lifetime» piedalās trīs «Guns N’ Roses» oriģinālā sastāva dalībnieki: Rouzs, ģitārists Slešs un basģitārists Dafs Makagans. Vairākos koncertos spēlējis arī bundzinieks Stīvens Adlers.

Tā kopš 1993. gada ir pirmā koncertturneja, kurā oriģinālā sastāva dalībnieki uzstājas uz vienas skatuves.

Rouzs patlaban koncertē ar austrāliešu grupu AC/DC, aizstājot solistu Braienu Džonsonu, kurš veselības problēmu dēļ vairs nevarēja koncertēt. Turneja noslēgsies ar uzstāšanos Filadelfijā 20. septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu