Kādus nedarbus skolā sadarīja Melderis, Duļevska un Šomase?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzija «STV Pirmā!» apkopojusi vairāku sabiedrībā pazīstamu cilvēku atmiņas par skolas laiku. Izrādās, TV dīva Jana Duļevska skolas laikā cēlās stundu agrāk, lai 45 minūtes no šā laika veltītu ponija ieveidošanai. Tā kā skolā Janai patika viss, izņemot mācības, viņa ilgu laiku veltījusi špikeru rakstīšanai.

Savukārt raidījuma «Starp mums runājot» vadītājs Valdis Melderis skolā pievērsis uzmanību vecākām meitenēm. Viena no tām bija Valda sieva Sarmīte, kura atzīst, ka sīko uzmanības apliecinājumi tolaik krituši uz nerviem. Tāpat pārdomās dalās arī viņu meitas Elīza un Lueta, kura 1.septembrī ik gadu svin vasaras bēres.

Liene Šomase skolas laikā bijusi ietiepīga un labāk tīrījusi tualeti, nekā pakļāvusies skolotāju pavēlēm. Viņa arī norāda, ka bērnam nav jābūt izcilam mācībās, skolas laiks ir jāizbauda. Arī pamatīgi špikojusi, kas attīstījis perifēro redzi.

TV dīva Jana Duļevska, «STV Pirmā!» raidījuma «Starp mums runājot» vadītājs Valdis Melderis un viņa ģimene, kā arī dziedātāja Liene Šomase dalās savās skolas laika atmiņās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu