Madonna un Gajs Ričijs panāk vienošanos par dēla aizbildniecību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Amerikāņu popdīva Madonna un britu režisors Gajs Ričijs panākuši vienošanos tiesas lietā par viņu 16 gadus vecā dēla Roko aizbildniecību.

47 gadus vecā Ričija advokāts sacīja, ka pusaudzis turpināšot dzīvot pie tēva Londonā.

Roko kopš vecāku šķiršanās 2008.gadā dzīvoja ar Madonnu, taču pagājušajā gadā dziedātājas turnejas laikā apmetās pie tēva un iestājās skolā Lielbritānijā.

Decembrī amerikāņu tiesa lēma, ka pusaudzim jāatgriežas mātes aizbildniecībā, taču prasība tika ignorēta. Madonnas advokāti ierosināja, ka Ričiju vajadzētu arestēt un saukt pie atbildības par nepakļaušanos tiesas lēmumam, taču tiesnese Debora Kaplana lika Madonnai un Ričijam savā starpā vienoties par aizbildniecību.

«Nekas šai ģimenei nekaitē vairāk kā vecāku nespēja atrast risinājumu,» viņa teica. «Ja viņi nevarēs to izdarīt, tad galu galā to nāksies darīt tiesai.»

Roko advokāte Elena Sigala martā sacīja, ka tiesāšanās pusaudzim radot stresu. «Viņam šis ir ļoti grūts laiks,» viņa teica tiesā. «Mēs ceram pēc iespējas ātrāk izbeigt šo lietu, lai pasargātu viņu no turpmākas tiesāšanās, baumām presē un tamlīdzīgām lietām.»

Madonna un Ričijs apprecējās 2000.gadā. Laulība ilga astoņus gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu