Pēc šķiršanās noteikumiem Holmsai piecus gadus ir jābūt brīvai sievietei

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ir kļuvis zināms, kāpēc aktrise Keitija Holmsa kopš šķiršanās no aktiera Toma Krūza nav publiski paziņojusi, ka ir kopā ar kādu citu vīrieti. Izrādās, viņas laulības šķiršanas noteikumos ir punkts, ka viņa publiski piecus gadus nevar satikties ar nevienu vīrieti.

Izrādās, aktrise Keitija Holmsa nevar publiski satikties līdz pat 2017.gadam; ja viņa pārkāps šo noteikumu, viņa var zaudēt piecus miljonus dolāru, kurus Toms Krūzs viņai maksā saistībā ar šķiršanos.

Zvaigzne parakstījusi papīru ne tikai par aizliegumu sākt jaunas attiecības, bet arī ka publiski nevar runāt par bijušo vīru un viņa aizraušanos ar scientoloģiju.

Holmsa var satikties ar vīriešiem, bet nedrīkst to afišēt publiski, tāpat kā neviens cits vīrietis, kurš aktrisei ir vairāk nekā draugs, nevar būt blakus Toma un Keitijas meitai Suri.

Ievērojot šos noteikumus, Holmsa saņem piecus miljonus, kuri domāti viņas vajadzībām, kā arī četrus miljonus meitas vajadzībām.

Pēc palielās summas nav brīnums, ka Holmsa, kura jau no 2013.gada satiekas ar aktieri Džeimiju Foksu, nekomentē attiecības un nekad nav parādījusies ar vīrieti publiski vairāk kā draudzīgā ampluā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu